ЦСКА-София

Червена фракция предупреди: В понеделник да не се налага да си пишем неизвинени отсъствия

Една от най-големите организирани групи в Сектор Г „Офендърс“ отправи тематично послание към привържениците на ЦСКА по повод 15 септември. Ден по-късно, понеделник „червените“ гостуват на Локомотив София, а това е първата възможност за запалянковците да посетят мач на отбора, който подкрепят, на живо. Ето какво гласи съобщението от цесекарската фракция:

„Приятели,

Най-важното нещо, което всеки ученик чува докато е такъв, е, че присъствието в класната стая е първата и най-важна крачка към успеха в уроците. А ролята на добрия учител е направо безценна!

profittips-the best football tips

Поради тази причина се надяваме в понеделник да не се налага да си пишем неизвинени отсъствия и всички заедно да започнем „първия срок“ както само ние можем. Подготвили сме доста интересни уроци, а звънецът ще удари точно в 19.45 ч. на стадион „Локомотив“.

Ваканцията свърши, обратно в клас!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker