ФутболЦСКА-София

Червенков: ЦСКА не допусна много голове, но това е заслуга на Бусато

Легендата на ЦСКА Ангел Червенков и новоназначен треньор на Ямбол даде интервю пред „Мач Телеграф“. Той говори за изминалата есен и представянето на ЦСКА, отбелязвайки заслугата на Бусато за представянето в защита на тима.

„Като започнем от защитата е нужно да се привлекат нови попълнения. Шакич не оправда очакванията, а плюс това в ЦСКА трябва скоро да се върне Юрген Матей, който е основен футболист в отбрана. Той, ако достигне върха на своята форма, ще бъде изключително полезен. Не се допуснаха голям брой голове, но това беше основна заслуга на Густаво Бусато.

profittips-the best football tips

В средата на терена има проблеми. Играят в последните месеци в ромб, а това е сложна схема и не е за всеки отбор. На моменти видяхме Фаетон да изригва срещу по-слаби противници. Определено има нужда от подсилване в тази линия. ЦСКА трябва да се сравнява с Лудогорец.

ЦСКА трябва да е адаптивен отбор и срещу всеки да играе по различен начин. Трябва да има разнообразие в отбора.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker