Първа лигаФутбол

Черно море изтегли съперник, победен наскоро от Левски, тежък жребий за Ботев!

Сребърният медалист на Първа лига Черно море ще се изправи срещу Апоел Беер Шева във втория квалификационен кръг в Лигата на конференциите! Това отреди тегленият жребий днес. Първият двубой е на 25 юли в Израел, а на 1 август или седмица по-късно е реваншът, който ще се играе в Разград, където ще домакинстват „моряците“. 

Израелският отбор отново ще играе в България, след като през изминалия сезон бе елиминиран от Левски в третия предварителен кръг на Лигата на конференциите. Апоел отпадна от „сините“ след нулево равенство в Израел и загуба с 1:2 в реванша на стадион „Георги Аспарухов“, която бе драматична след късен гол на Роналдо в продължението на мача. В състава на съперника на „моряците“ играе българският национал Йоан Стоянов, който се разписа на „Герена“ преди близо година.

profittips-the best football tips

Носителят на Купата на България Ботев Пловдив изтегли тежък съперник за втория квалификационен кръг в Лига Европа, ако преодолее словенския Марибор в началния етап на надпреварата. Канарчетата“ ще се изправят срещу гръцкия гранд Панатинайкос , ако се справят със словенците.

Ако отборът на Душан Керкез се справи с Марибор, пловдивчани ще гостуват в първия мач на 25 юли в Гърция, а на 1 август ще приемат Панатинайкос у дома на стадион „Христо Ботев“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker