Първа лигаФутболЦСКА-София

Черно море привлича футболист на ЦСКА?

Спортно-техническото ръководство на ЦСКА, начело с Томислав Стипич няма да разчита на защитника Асен Дончев през предстоящия сезон. Клубът се съгласи за неговото преминаване в Черно море, съобщават от „Блиц“. „Червените“ обаче си запазват правото да получат процент при бъдещ трансфер на 22-годишния бранител от варненския клуб в чужбина.

Дончев е очакван при „моряците“ съвсем скоро, за да се присъедини към отбора на вицешампионите, воден от Илиан Илиев. Варненци откриват сезона в Първа Лига утре с домакинство на „Тича“ срещу ЦСКА 1948, а през следващата седмица започват европохода си с гостуване на Апоел Беер Шеева, което ще изиграе на градския стадион в Ловеч.

Дончев бе под наем в благоевградския Пирин през пролетта. Десният бек започна подготовка с „червените“, бе на лагер а с отбора в Банско и взе участие в контролните срещи. Междувременно, Иван Турицов предподписа своя договор с клуба, което на практика означава, че Дончев е трети или четвърти избор за дясната зона на отбраната.

profittips-the best football tips

Във Варна Асен Дончев ще води спор за титулярно място с един от ключовите футболисти на „моряците“ Виктор Попов. Това е втори трансфер по остта ЦСКА – Черно море, след като преди две седмици в обратната посоко тръгна националният вратар Иван Дюлгеров, който подписа с „армейците“.

Очаква се официално потвърждение от двата клуба в близките часове и дни.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker