ТОПФутболЦСКА-София

Четирима от ЦСКА напускат отбора

Най-малко четирима футболисти на ЦСКА ще напуснат отбора като свободни агенти през лятото, пише „Тема Спорт“. Сред тях ще са защитниците Брадли де Нойер, Мено Кох, Енес Махмутович и Иван Турицов.

Договорите им изтичат през лятото. На Махмутович и Турицов са предложени нови контракти, но условията в тях не ги удовлетворяват и на този етап те не са склонни да преподпишат. Така се очертава въпросното каре бранители да поеме към изхода на „Армията“ след края на сезона. Де Нойер все още се възстановява от контузия и тренира индивидуално. Кох пък е със статут на твърда резерва.

profittips-the best football tips

С оглед на това, че четирима от напускащите като свободни агенти ще са защитници, в предстоящата лятна селекция ще има двама състезатели от тази зона на терена. ЦСКА ще опита да привлече централен бранител, който да вдигне класата в ядрото на отбраната, както и ляв бек. На въпросния пост сега играе Тибо Вион, който номинално е десен краен бранител. Сейни Санянг не може да хване ръка и не се ползва с доверието на Нестор Ел Маестро. Емануел Шакич също бе използван като ляв бек през есента.

Предстои да се вземе решение относно Юрген Матей, чийто договор също изтича през лятото. Той дълго време лекуваше контузия и още не е ясно дали ще остане в Борисовата градина и през следващия сезон. Друг с приключващ договор, вратарят Густаво Бусато, почти сигурно ще преподпише с червените.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker