СлавияФутболЦСКА-София

Чичо Венци за ЦСКА: От коя армия бяха тия?! От армията на Дарт Вейдър ли?

Финансовият благодетел на Славия Венцислав Стефанов коментира пред Спортал думите на Гриша Ганчев относно събранието на Изпълкома на Българския футболен съюз, на което е взето решението за задължителна квота за играчи до 21-годишна възраст.

„Думите на Гриша Ганчев не са истина! Аз, Йордан Лечков, Емил Костадинов и Наско Сираков предложихме да играят най-малко двама до 21 години. Най-малко двама. Това нещо беше гласувано и беше прието. Впоследствие, лично аз не знам как, стана да е един. Гриша Ганчев не знам да е предложил подобно нещо, още не ме е хванала амнезията.

profittips-the best football tips

Можете да питате и останалите, чиито имена казах. Предложението беше на Сираков, ние четиримата го приехме. Досега в живота си не съм се извъртал, няма и да се извъртя. Не знам дали сме Белия балет, но сме хора, които не са си продавали никога душата и не са правили неща зад гърба на никого.

Нека бъдат спокойни за Белия балет, при нас има възпитани хора, нашата къща е подредена. Няма лумпени при нас, няма такива, които излагат България. Визирам Синия и Червения балет. За въпросния Изпълком е много вероятно г-н Ганчев да го е ударила амнезията или някой да не му е казал истината. Белия балет не се е въртял никога! И няма да се върти. Белия балет си има собствена политика и си я следва стриктно. Ако и г-н Ганчев следваше тази политика, щяхме да сме на едно мнение, но имаме крещяща разлика.

Скоро гледах мач на ЦСКА, имаше един българин в отбора и публиката пееше „играйте, армейци“. И си викам: „От коя армия бяха тия?! От армията на Дарт Вейдър ли? От армията на Рамбо ли? От армията на извънземните ли?“. Не разбрах за коя армия пеят хората и кой е армеец от тези на терена.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker