Левски (София)СлавияТОП

Венци Стефанов: От Левски си играят с огъня

Босът на Славия – Венцислав Стефанов коментира пред „Тема Спорт“, че от Левски все още не са си платили за счупените седалки на стадион „Александър Шаламанов“.

Както стана ясно, че от подадената жалба от Славия към ДК оттам решиха във вторник, че сините имат едноседмичен срок, до 5 март (вторник), да платят. В противен случай наредбата предвижда служебни загуби ди пълното издължаване на сумата. Тя е в размер на 16 хиляди лева.

profittips-the best football tips

„Още не са платили, играят си с огъня. Има си решение, има срокове. От ЦСКА имам дума, но казаното не е като даденото. И тях ще ги последва жалба“, предупреди Стефанов пред „Тема Спорт“. С подобна санкция на Левски е и Ботев Враца.

Босът на белите обяви, че селекцията в тима може да се счита за приключена.

„Няма да взимаме повече нови, няма за кога. Няма и да продаваме никой. Светослав Вуцов ли, ами нали някой трябва да го поиска първо. Да, преподписахме с него, тъй като договорът му бе до лятото“, каза Стефанов, който не скри разочарованието си от изпуснатата победа над ЦСКА 1948, когато почти цял мач белите играха с човек повече.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker