ФутболЦСКА-София

Чичо Граф: Един такъв голям клуб като ЦСКА не заслужава такова отношение

Легендарният фен на ЦСКА и уредник на клубния музей говори за случващото се със стадиона на ЦСКА. Той стори това на обща пресконференция по случай стотната годишнина на АС 23. Освен него на пресконференцията присъстваха Мирослав Костадинов, Габриел Николов, Станислав Джоров, Симеон Костадинов и адвокат Петър Стефанов.

“Хората, които са до мен представляват инициативната група, която от две години насам имаше идеята да се направи такова честване. Най-важната част от това честване трябва да бъде мачът с Арда (Кърджали). Този мач се игра вчера, но ЦСКА излезе с черни екипи с някакъв измислен лъв. Никога не са играли с черни фланелки. Нямам думи.

profittips-the best football tips

32 години се пречи да си направим нов стадион. Виждате какво се случи онзи ден. Пак се отлагат нещата. Нашата публика е много толерантна. Всяко нещо си има граници. Но нещата пак се бавят. Страшно е. Публиката е настръхнала. Един такъв голям клуб като ЦСКА не заслужава такова отношение.

ЦСКА няма детство, ЦСКА се е родил голям.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker