ТОПФутболЦСКА-София

Чорбаджийски: Когато треньорът има доверие, играеш с разперени крила

Георги Чорбаджийски отбеляза първия си гол за ЦСКА при победата с 3:1 срещу Хебър в мач от 2-рия кръг на Първа Лига. Той заяви, че колективът в отбора е сплотен и е радостен когато има повече българи в състава.

„Доста чаках този момент. Борих се за него през всичките тези години. Да застана тук и да говоря. Щастлив съм и се надявам да продължавам по същия начин“, заяви Чорбаджийски.

profittips-the best football tips

„Усещането е страхотно, когато има повече българи. Колективът е сплотен. Когато треньорът има доверие, играеш с разперени крила. Надявам се да продължавам да показвам, че мога да играя като титуляр“, продължи той.

„Мисля, че вече започнахме да играем доста по-сплотено. Пресираме всеки един отбор. Мисля, че това е нашето оръжие и нашата игра“.

„Брат ми е моята подкрепа, моята опора. Чуваме се преди всеки мач. Благодаря му за всичко. Без него съм нищо. Най-вече трябва да се науча да съм дисциплиниран и работлив, другите неща мисля, че си ги имам“, каза още талантът на ЦСКА.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker