Левски (София)ТОПФутбол

Шанс за юношите на Левски! Костов ги привиква

Треньорът на Левски Николай Костов ще следи изявите на няколко юноши на клуба по време на паузата за националните отбори.

60-годишният специалист разпусна отбора на „сините“ след дербито с ЦСКА (1:1), като в сряда отбора да поднови тренировки. В предстоящите занимания ще бъдат включени някои от талантите на академията, които да запълнят групата за да може да се проведе нормален тренировъчен процес.

profittips-the best football tips

Разбира се това е шансът на някой от тях да впечатлят Костов с изявите си и да продължат да се подготвят с първия отбор. От състава ще липсват девет играчи, които бяха повикани за националните си отбори.
Това е и причината наставникът да предпочете отбора да се готви изцяло в домашна обстановка и няма да се прибегне до минилагер. Заради малката бройка налични футболисти от „Герене“ не планират провеждането на контрола.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker