Левски (София)ТОПФутбол

Шефовете на Левски наложиха сериозни забрани в клуба

На „Герена“ изрично забраниха да се говори за продажба на играчи. Те се стараят да убедят играчите да мислят само за реванша с Айнтрахт (Франкфурт) в Лигата на конференциите, а не за други неща.

Всеки ден има слухове за продажбата на различни футболисти Уелтън, Андриан Краев, Хосе Кордоба, Марин Петков, Илия Стефанов, Жереми Петрис и др.

profittips-the best football tips

Към момента от ръководството на „сините“ са категорични, че конкретна оферта за някой от въпросните футболисти не е постъпила.
Иначе се твърди, че изявите на „сините“ се следят изкъсо от хора от Брюж. Белгийците вече удариха джакпот с играч от родното първенство, привличайки Игор Тиаго.
За някои от споменатите футболисти няма дори и запитвания за условията, при които Левски би се съгласил да се раздели с тях. А с малки изключения, на „Герена“ държат правата на кадрите си поне до лятото на 2025 г.

profittips-the best football tips

Освен това се очаква, че доброто представяне в Европа, едва ли ще се осребри на секундата, както бе в миналото. Напротив, това може да стане едва през зимата. А едно участие в групи ще помогне на „сините“ да привлекат вниманието на повече клубове към тях. Затова обаче трябва да бъде отстранен Айнтрахт или поне отборът да направи запомнящо се представяне във Франкфурт.

„Topsport“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker