Първа лигаФутбол

Шефът на Спартак изригна: Няма да дам разрешение за Томаш

Собственикът на Спартак Варна Павлин Николов затвърди намеренията си да задържи Александър Томаш начело на „соколитe“. Той заяви пред „Спортал“, че не смята да пуска треньора си в друг клуб.

„ЦСКА е сериозен клуб със сериозно ръководство. Сигурен към, че ще постигнат успехи. Ако правят нещо, първо ще разговарят с мен, а аз няма да дам разрешение да вземат Александър Томаш.

profittips-the best football tips

Той е добър треньор и остава в Спартaк. Има много специалисти и нека ЦСКА се насочи към някой друг. Ние не се продаваме. Смятам, че нещата не ще правят тaкa – в седмия кръг да ни иcкaт треньора.

Томаш няма да ходи никъде нито преди, нито след мача с Левски. Всеки можe дa пишe каквoтo cи искa, нo това е истината към този момент.“

От Спартак излязоха и с официална позиция. „Във връзка с по- явилите се в медиите информации относно потенциално преминаване на старши треньора Александър Томаш в друг клуб, ръководството на ФК Спартак Варна би искало да увери своите привърженици и обществеността, че няма промяна в ангажиментите на господин Томаш към клуба и че двете страни остават в отлична комуникация.

profittips-the best football tips

Томаш и екипът му продължават да изпълняват своите задължения и остават фокусирани върху постигането на поставените цели за настоящия сезон“, гласеше съобщението на „соколите“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker