ТОПЦСКА-София

Шеф на ЦСКА с любопитен коментар за ситуацията със стадиона

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след срещата в Министерството на финансите. Той определи жалбата срещу реконструкцията на „Армията“ като „абсурдна“.

„Това е доста добро начало, ползотворна среща. Министърът се запозна с много от проблемите на клубовете и се надяваме в бъдеще да се обръща все повече внимание на спорта в България.

profittips-the best football tips

Обжалването за стадиона е абсурдно. Със сигурност ще имаме стадион! Нашето желание е да не се забавя стартирането на строежа, защото всяко едно забавяне води до оскъпяването на стадиона. Всички искаме по най-бързия начин ЦСКА да има нов хубав стадион. Този стадион не е само от значение за ЦСКА, но и за широката общественост.

Не съм контактувал с жалбоподателя. Не знам кой има интерес ЦСКА да няма стадион. Това ще е хубаво нещо за цяла София. Не може да се даде оценка за срока, който ще ни отнеме това забавяне.

Феновете импулсивно взимат решение. Всички очаквахме в понеделник да получим разрешение и да се обяви, че почваме строеж. Една абсурдна жалба стопира този проект. Не мога да разбера как една жалба може да стопира такова значимо нещо да се случи“, каза Филипов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker