Левски (София)Първа лига

Шкупи пусна 1600 билети за феновете на Левски

От ръководството на Левски разкриха подробности около билетите за предстоящия мач срещу Шкупи в Скопие. Двубоят е този четвъртък с начален час 22:00, срещата е от втория квалификационен кръг на Лигата на конференециите.

Македонският отбор е отпуснал 1600 билети под формата на ваучери, те са на стойност 20 евро и ще бъдет пуснати в понеделник в продажба.

profittips-the best football tips

Ето какво написаха „сините“:

„Левскари,

Ръководството на ФК Шкупи предоставя 1600 входни талона под формата на ваучери за срещата от 2-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 – ФК Шкупи – Левски.

Цената на всеки е 20 евро, като уверението от страна на ръководството на съперника е, че ще бъдат предоставени на ПФК Левски в понеделник, 24 юли. При получаването им ваучерите ще бъдат пуснати незабавно в продажба.

Двубоят е в четвъртък, 27 юли от 22:00 часа българско време на стадион „Тодор Проески“ в Скопие.

Срещу предоставяне на закупения ваучер в специално обособената meeting-point в Скопие, всеки привърженик ще получи билет за срещата. За „сините“ фенове е определена Южната трибуна на стадион „Тодор Проески“.

Определената за привържениците на „Левски“ meeting-point в Скопие се намира на следната локация https://goo.gl/maps/7NFnR22fty5E2Zn88.

Тя ще бъде с обособен паркинг  и ще отвори врати в 9:00 часа местно време“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker