ТОПФутболЦСКА-София

Шокиращо! ЦСКА харчи луди пари за ненужни играчи, ето кои са те и колко струват на месец

Футболистите на ЦСКА Амос Юга, Брадли де Нойер, Матиас Фаетон и Емануел Шакич излизат на „червените“ над 200 000 лева месечно. Въпросната сума включва месечните им възнаграждения, както и всички останали разходи около пребиваването им в клуба, пише „Тема Спорт“.

От „Армията“ активно търсят купувач на Фаетон, който беше най-скъпото попълнение за миналото лято. За него бяха платени близо 1,5 милиона евро на Гренобъл.

profittips-the best football tips

Емануел Шакич пристигна в ЦСКА по изричното настояване на бившия треньор Нестор Ел Маестро, но от началото на ноември записа пълни 90 минути за шампионат само при гостуването на Локо (Сф) през април (1:0). За мачовете срещу Лудогорец и Хебър въобще не попадна в групата.

Амос Юга, който игра за дубъла на „червените“ при загубата с 0:4 от Добруджа във Втора лига. Очевидно той също е извън сметките на Томислав Стипич. Брадли де Нойер пък бе отстранен от отбора за непрофесионално отношение към работния процес още в края на юни.

ЦСКА опитва да се раздели с това каре играчи и да спести 200 000 месечно.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker