НационалиФутболЦСКА-София

Шопов: Ще ми липсва тръпката и емоцията тук

Станислав Шопов сподели мнението след победата на „лъвчетата“ срещу Израел в последен двубой от квалификациите на Европейското първенство до 21 години. Футболистът на ЦСКА може жи изигра последния си мач с екипа на „младежите“, в който капитанската лента бе на неговата ръка.

„Това бе много труден мач срещу труден съперник. Имаше много битка по целия терен, но съм радостен, че спечелихме този последен мач и се поздравихме с победата. Израел с нищо не ни изненада. Много добре се подготвихме. Наблюдавахме съперника и треньорският щаб ни даде всичко, което имаме нужда да знаем.

profittips-the best football tips

За мен е чест и голяма отговорност да нося капитанската лента на младежкия национален отбор на България. Много съм щастлив, че изведох момчетата с капитанската лента“, заяви той.

„В този отбор има много капитани и искам да поздравя от треньорския щаб до целия отбор за тази победа днес и за този цикъл от мачове. Ние играем за България и съперникът не е от значение, трябва винаги да даваш максимума от себе си. Винаги сме мотивирани.

Ще ми липсва тръпката и емоцията тук, от 4 години съм с този отбор, но всеки цикъл си има своя край и идва следващ, надявам се да продължавам така по този начин“, сподели Станислав Шопов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker