Левски (София)ТОПФутбол

Ще зарадва ли Левски феновете си с успех в деня след Трети март?

Тимът на Левски се впуска в решаването на следващия ребус от началото на пролетния полусезон. Този път съперник на „сините“ е Хебър.

Левски е на четвърто място в класирането с 41 точки. Тимът не познава загубата за първенство от доста дълго време. Макар да имаше притеснения заради подмяната на голяма част от звездите на отбора през зимната пауза, засега няма повод за притеснение.

profittips-the best football tips

Хебър донесе доста неприятни емоции на „синята“ агитка в края на миналата година. Тогава тимът, воден от Любослав Пенев, под чието ръководство реализира стабилен прогрес, отстрани Левски за Купата. Иначе удобен съперник за днешния домакин, губещ редовно с по 4 гола или поне с два, Хебър стана костелив орех под ръководството на Пенев. Дотук Хебър загуби с 1:0 веднъж и спечели с 2:1, т.е. общата голова разлика на пазарджишкия тим под ръководството на настоящия наставник е 2:2 и двата отбора са си разменили по една победа. Хебър е замесен в борбата за оцеляване и към момента има актив от 23 точки, заемайки 13-тото място.

profittips-the best football tips

Предстои да видим кой от двата тима ще поднесе по-добър подарък на феновете си по случай Националния празник на България, който беше едва 24 часа преди срещата им.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker