Локомотив (София)Футбол

Ще има ли треньорска рокада в Локомотив София?

Локомотив София може да има нов старши треньор до края на месеца. Ръководството на „червено-черните“ е водило разговори с доскорошния наставник на Етър Светослав Петров, пише „Тема спорт“.

В момента той е без работа, след като напусна „Ивайло“ заради слаби резултати и недоволство от слабата организация и липсата на нужно финансиране в клуба. Петров вече е работил в „Надежда“, където бе помощник през 2021 година. През 2005/06 е бил и футболист на червено-черните.

profittips-the best football tips

Столичните „железничари“ гостуват на Лудогорец в събота, което може да се окаже последния мач на Иван Колев, твърди изданието. По-малка е вероятността да бъде оставен до домакинството срещу Хебър Пазарджик на 27 септември.

Срещу него обаче очевидно има недоволство в отбора, израз на което даде Симеон Славчев при смяната му в двубоя срещу ЦСКА в понеделник вечер, загубен с 0:3.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker