Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Ще преплува ли Левски на „Коритото“ срещу летящите соколи без Томаш?

Левски започва поредица от гостувания след окончателните промени в програмата на Първа лига. Тази вечер от 19:00 часа „сините“ ще гостуват на Спартак Варна. Двубоя от седмия кръг на българското първенство имате възможност да го проследите заедно с TribunaSofia.bg.

След не особено убедителния мач на своя „Георги Аспарухов“, столичани потеглиха за Варна с мисъл за изразителна победа и посрещане на паузата за национални отбори.

Старши треньорът Станислав Генчев бе видимо ядосан от последния мач и вероятно ще предприеме промени в състава. Една е сигурна, тъй като Пламен Андреев е пред трансфер във Фейенорд. По план на негово място ще започне Матей Маркович, а в групата ще попадне 16-годишният Огнян Владимиров, предвид контузията на Иван Андонов.

profittips-the best football tips

Генчев няма да може да разчита и на Асен Митков, който отново е контузен. Илиан Стефанов също още не е готов за игра. Очаква се Фабио Лима да се завърне в групата.

Спартак Варна е приятната изненада в настоящото първенство. „Соколите“ са трети в подреждането, но се разделиха преждевременно с Александър Томаш. Негов временен заместник е директорът на школата Иван Цветанов. Въпреки раздялата с една от причините за отличното представяне, Цветанов е оптимист, че варненци имат своите аргументи да се противопоставят на столичния гранд.

Той ще трябва да се справя без един от ключовите си бранители – Франьо Пърце.

„Съмнявам се, че ще има голяма разлика, Спартак постигна добри резултати. Който и треньор да дойде, не може да направи големи промени за два дни. Предполагам, че ще се придържат към същия начин на игра със същите състезатели. Ние сме готови за всякакъв вариант“, сподели Станислав Генчев за Спартак Варна.

profittips-the best football tips

Пълен стадион „Спартак“ очаква зрелищен мач на „соколите“ и Левски. Дали варненци ще изненадат неприятно още един сериозен противник или Левски и Генчев ще постигнат важна победа? Отговорът ще разберем в съботната вечер на „Коритото“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker