ЦСКА-София

Южноамериканците на ЦСКА не се появиха на първа тренировка

Южноамериканските футболисти, които играят за ЦСКА получиха допълнително време за почивка от треньора Саша Илич. Густаво Бусато, Марселино Кареасо и Браян Морено използваха кратката лятна ваканция, за да посетят родните си страни.

Поради дългите разстояния и уморителните пътувания, те не бяха повикани за първа тренировка в София. Бусато и Кареасо ще се включат на пълни обороти към лагера на „армейците“ в Австрия, който започва в понеделник. Морено пък най-вероятно ще се прибере у нас, където ще се подложи на специални процедури. Той лекува контузия, която го вади от терените за няколко месеца. Колумбиецът ще е готов за игра най-рано през септември.

profittips-the best football tips

ЦСКА продължава подготовката си в ограничен състав на базата си в Панчарево. Вчера „червените“ отново тренираха с 13 футболисти, включително двама вратари. Интересно ще е да видим с какъв състав ще излязат на първата си контролна среща в Австрия, която е само след четири дни – във вторник срещу румънския отбор Ботошани.

profittips-the best football tips

През техния лагер отборът ще играе срещу Базел (1 юли), Карабах (4 юли) и ВШГ Тирол (8 юли).

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker