Левски (София)ФутболЦСКА-София

Юноша на Левски се самопредложи на ЦСКА

Бивш юноша на Левски направи любопитно изказване. Вратарят на Септември Димитър Шейтанов сподели пред „Блиц“, че ако ЦСКА му предложи договор, той би приел.

„ЦСКА е голям отбор. Търсят нови футболисти, имат нужда от вратар според мен, така че защо не? Ако ЦСКА се свърже с мен, бих приел. Аз винаги търся предизвикателство, търся нещо, което да е извън комфортната ми зона“.

profittips-the best football tips

Вратарят сподели и, че вече е имал оферта за ЦСКА, но тя е дошла от Джони Велинов, когато е бил на 7 години. Тогава вместо на „Армията“ той е отишъл в Левски, но към настоящия момент заявява: „Ще се радвам да приема офертата толкова години по-късно“.

ЦСКА търси заместник на Бусато след като Димитър Евтимов не оправда очакванията, а самият бразилец е на години и е време да се помисли за негов заместник между гредите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker