ДЮШФутболЦСКА-София

Юношите на ЦСКА с престижни победи

Юношите на ЦСКА набор 2014 участваха на турнира Invicibili Kup – trofeo Grande Torino и се класираха в топ 12. В златния поток, в който попаднаха, „армейците“ играха с Милан и Торино.

„Първият беше срещу Фиорентина, децата излязоха много мотивирани, показаха отлични индивидуални и отборни качества и заслужено спечелиха. Последваха нови две победи срещу местни школи и едно равенство срещу молдовци.

profittips-the best football tips

Така се класирахме за златния поток сред най-добрите 12 отбора, където ни очакваха Милан и домакините от Торино. От тези мачове децата могат само да спечелят, това им казах и в съблекалнята, преди да излязат на терена, постараха се и дадоха всичко от себе си, играха като равен с равен срещу най-големите академии в Европа.

Милан са най-добрият отбор, който сме срещали, победиха ни заслужено с 2:0. С Торино направихме много интересен мач, загубихме 2:1, но пропиляхме доста възможности за гол“, заяви треньорът на тима Николай Христов пред сайта Детски футбол.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker