ДЮШФутболЦСКА-София

Юношите на ЦСКА ще играят с белгийци в Младежката лига

Отборът на ЦСКА до 19 години ще се изправи срещу белгийския Генк във втория квалификационен кръг на Младежката лига на УЕФА. Това отреди тегленият вчера жребий в Нион.

Младите „армейци“ достигнаха до предварителната фаза на турнира, след като през миналия сезон победиха Септември София след изпълнение на дузпи във финала за Купата на БФС. Домакин на първата среща ще бъдат белгийците, като тя ще се изиграе на 23 октомври, сряда, от 15:00 часа на „Genk Youth Arena“.

profittips-the best football tips

В ответния двубой ЦСКА ще приеме съперника си на националния стаguон „Васил Левски“ на 6 ноември от 15:00 часа. Ако тимът, воден от Румен Трифонов, успее да отстрани Генк, ще се изправи срещу победителя от сблъсъка между Абърдийн (Шотландия) и Академия Пушкаш (Унгария) в третия предварителен кръг, който се явява и последно препятствие преди основната фаза на надпреварата.

Потенциален съперник на ЦСКА в пресявките беше и английският гранд Манчестър Юнайтед, който започва участието си срещу Жалгирис или уелския ТНС.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker