Първа лигаФутболЦСКА-София

Александър Тунчев: Ще опитаме да затрудним ЦСКА и да си тръгнем с точки

Старши треньорът на Арда Александър Тунчев коментира равенството 0:0 с Лудогорец. „Нямаше голове, но имаше интересни ситуации и пред двете врати. Доволни сме, Лудогорец е много класен отбор. Контролираше двубоя, но ние съумяхме да затворим постъпите до нашата врата и да не отбележат гол. Може би създадохме няколко добри ситуации наистина.

Крачунов също играе много добре с глава. Изигра добър двубой, не трябваше да върти главата, но ситуацията на терена е различна. Футболистите се раздадоха, показахме и характер, което е радващо за мен.

profittips-the best football tips

Нямаше и помен от мача със Славия. Днес мотивацията и начинът, по който изглеждахме, беше много различен и това ме прави щастлив. Ще се опитаме да задържим това ниво. Тези мачове всеки един ги чака. Срещу водещите отбори най-лесно се играе. Сами трябва да се мотивират играчите, ако искат да се покажат сами като индивидуалност и като отбор.

Знаят играчите и треньорският щаб за какво става въпрос. Няма да ни е лесно. ЦСКА ще направи всичко възможно да спечели срещу нас, но ще опитаме да ги затрудним и да си тръгнем с точки“, завърши Александър Тунчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker