СлавияТОП

Венци Стефанов избухна: Грабеж! Господ отгоре гледа всичко…

Президентът на Славия изрази своето възмущение от съдийството на вчерашния мач в Пазарджик. Там Хебър победи Славия с 1:0 след точно изпълнена дузпа, дълбоко в добавенто време. Треньорът на най-стария столичен клуб Иван Колев реагира мигновено на ситуацията и пусна в игра неостаряващия ветеран Георги Петков в опит да спаси точката за тима.

Планът му първоначално се оказа гениален. Вратарят отрази удара на Георги Вълчев, но след консултация с ВАР, реферът Станислав Тодоров отсъди повторно изпълнение. Петков отново хвана ъгъла, но топката влезе в мрежата и Хебър спечели мача. Ето какво заяви Стефанов, ден след драматичната загуба на Славия:

profittips-the best football tips

„Бях афектиран вчера, сега съм още повече. Вие видяхте ли повторението? Това е безобразие! Не искам да говоря нито за Тодоров, нито за Георги Кабаков, който му даде сигнал от VAR.

Това в Пазарджик беше грабеж! Господ обаче гледа… Господ отгоре гледа всичко. Това мога да кажа“, коментира босът на „белите“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker