СлавияТОП

Изненада! Нова треньорска смяна се готви в Славия

За нова треньорка рокада в отбор от Първа лига се заговори днес. След като се разбра, че Ивайло Петев повече няма да води Лудогорец с Ивайло Петев, се оказа, че и пътищата на Иван Колев и Славия са пред раздяла. Новината е сензационна, предвид че съвсем скоро 66-годишният наставник бе назначен.

Специалистът пое най-стария столичен отбор след неуспешния престой на испанската легенда Хосе Мария Бакеро. Това се случи преди около месец – на 20 септември.

profittips-the best football tips

Президентът Венцеслав Стефанов не отрече, че се подготвя промяна, но не пожела да дава повече подробности.

„Дали Иван Колев ще си тръгне? Възможно е. Ще видим“, лаконично коментира пред Sportal.bg президентът на най-стария столичен клуб Венцеслав Стефанов.

След мача срещу Хебър настоящият треньор на Славия заяви, че приема болезнено загубата, но не даде ясен и категоричен знак, че е това ще му е последния мач, начело на тима от стадион „Александър Шаламанов“. Днес се появи и информация, че Златомир Загорчич е пред второ завръщане на „Овча Купел“, но засега няма официално потвърждение от клуба.

Снимка: Официална страница на ПФК Славия

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker