ФутболЦСКА-София

Адвокатът на ЦСКА: Ситуацията наистина е абсурдна!

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира поредната жалба срещу на проекта за реконструкция на стадион „Българска армия“.

Той е сигурен, че съдът изобщо няма да разгледа жалбата и ще я отхвърли. Това обаче не значи, че нещата ще се случат бързо. TribunaSofia.bg публикува всичко казано от него без редакторска намеса:

profittips-the best football tips

„Ситуацията наистина е абсурдна. Надяваме се и наистина има възможност този жалбоподател да си оттегли жалбата, за да не се изпраща тя в съда. Защото там ще се развие процес, при който чисто юридически той би трябвало веднага да я върне, тъй като е пусната срещу необжалваем акт. Тоест е недопустима процесуално.

Така че единственият възможен ход на съда е да не разглежда и да върне тази жалба, но лошото е, че когато го направи, това връщане ще подлежи на обжалване пред Върховния съд. Съответно той ще потвърди решение му. Само че знаете, че това отново е свързано с процесуални срокове, със заплащане на такси, които този човек няма да заплати, ще го търсят да го направи. След това пък няма да си приподпише жалбата от юрист и адвокат, пак ще му я върнат“, коментира Трендафилов пред „Тема Спорт“.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker