ВИДЕОТОПФутболЦСКА-София

ГЛЕДАЙ: Фаетон разкри какво го очаква в бъдеще

Футболистът на ЦСКА Матиас Фаетон сподели пред клубната телевизия, че е доволен от представянето си в последната среща на „армейците“. В събота вечер ЦСКА изоставаше в резултата с 1:0, но след появата на Фаетон от резервната скамейка, „червените“ обърнаха своя съперник до 1:2.

Националът на Гваделупа вкара попадение и асистира при гола на Джонатан Линдсет, всичко това се случи само за 60 секунди.

profittips-the best football tips

„В последния мач влязох от пейката. Боря се за титулярно място – играя, за да помогна на отбора. Важно е да тичам, да бележа, да асистирам. Много съм щастлив от доброто си представяне в последния мач, но съм по-щастлив за отбора, защото беше важна победа. Трябва да продължим така!
Всеки ден на тренировките работя много, за да играя най-добрия футбол. Трябва да продължа да работя. Само да работя. Не само на терена, но и във фитнеса. Това е важно. Моите качества са да се надигравам един на един. Обичам да дриблирам. Ще продължавам да работя върху тях, но съм много уверен за бъдещето. Не се страхувам и знам, че ще бележа и ще асистирам
Схемата е нова. Играем 4-4-2 в ромб. Харесва ми да играя. Ако треньорът ми каже да съм нападател, ще играя нападател. Ако иска полузащитник, ще съм полузащитник. Абсолютно готов съм да играя. Няма проблем. Треньорът е добър. Тактик е. Все пак името му е Маестро. Всичко е добре. Ново е за мен, но ми харесва. Харесва ми тактиката. Това е много добър футбол – пресиращ. Играем футбол.
Устройва ни само победа. Важно е за клуба, защото клубът е бил шампион. Титлата е много важна. Важно е да печелим. За петък съм уверен. Много съм щастлив, че съм тук. Това е голям клуб – най-добрият в България. Феновете са невероятни! Много са добри. Клубът е много добре организиран. Съотборниците ми са страхотни! Много добри футболисти са. Много съм уверен за бъдещето“, сподели Матиас Фаетон пред клубната телевизия на ЦСКА.

Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели интервюто на Матиас Фаетон:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker