ФутболЦСКА 1948

Футболист на ЦСКА 1948: Разполагаме с по-класни футболисти

Полузащитникът на ЦСКА 1948 Емил Ценов коментира мача срещу Локомотив (Пловдив). Той сподели, че „червените“ ще победят „смърфовете“ в утрешния сблъсък.

„Надяваме се да покажем добра игра, да зарадваме публиката с победа. Да бъдем по-концентрирани пред гола, това, което ни липсваше в предния мач, и да успеем да победим.

profittips-the best football tips

Съставът е достатъчно широк и в краткото време, в което са тези двубои, можем да използваме достатъчно футболисти, които са изключително класни, за да спечелим и трите мача.В центъра на терена мога да кажа, че ще е изключително трудно.
За мен сме по-класните футболисти в центъра на терена, а и не само, а като цяло като отбор и според мен ще надделем в този мач. За конкуренцията – давам всичко от себе си и ако треньорското ръководството ми дава шанс, съм най щастливия човек“, заяви Емил Ценов след като бе част от пресконференцията заедно с треньора Николай Панайтов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker