ФутболЦСКА-София

Нови драми около Николай Веселинов!

Николай Веселинов продължава да е център на внимание макар този пък да е индиректно замесен. Фен на ЦСКА се оплака, че близка до Веселинов личност пуска фалшиви сигнали срещу фенове на отбора.

По думите на привърженика пред колегите ни от Topsport.bg той се е свързал с Райна Стаменова, част от издигналите Веселинов за кмет на район Красно село. При желание да получи телефона на същия, за да го попита за мотивите зад жалбата му, е получил грубо отношение и дори заплахи.

profittips-the best football tips

Ето и какво казва той:

„Обадих се на въпросната госпожа с молба да ми даде номера на Веселинов, за да го попитам какви са мотивите му да подаде жалбата и да бави реконструкцията на стадиона. Тя се държа грубо и ми затвори. След това започна да ми звъни. Вдигнах, а тя започна да обижда и заплашва. 

Останах много изненадан, когато вчера получих призовка да давам показания в 3 РПУ. Пуснала е сигнал, в който твърди точно обратното – че аз съм я заплашвал. Нямате представа за какви клевети става въпрос – бил съм й казал, че ще разчленя роднините й и ще замерям вратата на жилището й с останките им. Просто нямам думи как може да се съчинят такива гнусотии. 

Пуснала е сигнали срещу още много фенове на ЦСКА. Обвинява ме в заплахи за убийство, което просто не е истина. Мисля да заведа дело срещу нея.“

profittips-the best football tips

Засега Райна Стаменова още не е отговорила на обвинението.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker