ТОПФутболЦСКА-София

Шагоян отново е аут от групата на ЦСКА, ръководството търси раздяла с други двама

За втора поредна среща арменецът Жираир Шагоян, който е под наем в ЦСКА от Арарат Ереван ще е извън групата на „червените“.

Причината за това този път е, че халфът не притежава паспорт от Европейския съюз, а в състава за мачовете могат да попадат максимум петима подобни футболисти.

profittips-the best football tips

Шагоян има периферна роля в плановете на Нестор Ел Маестро и след като Браян Морено и Данило Асприля се възстановиха от контузиите си беше изместен от групата от 20 играчи за гостуването на Пирин (2:1) в предишния кръг.

Сега това ще се повтори и при домакинството на Арда утре от 16:30 часа. Аут от сметките поради същата причина са и Сейни Санянг и Лазар Туфегджич, с които ЦСКА ще потърси раздяла през зимата. Гамбиецът ще бъде отдаден под наем, а сърбинът може да си тръгне по взаимно съгласие.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker