Левски (София)ТОПФутбол

Левски си връща свой играч от Арда?

Както бе станало известно, че Левски ще се оглежда за бивши свои играчи за евентуално завръщане на „Герена“. Един от тях е халфът на Арда Радослав Цонев.

Той напусна отбора когато Мъри Стоилов се завърна на „Герена“, твърдеше се, че братя Цоневи не искат да намалят заплатите си. Боби се озова в Китай, а Ради остана у нас и в момента е сред водещите фигури в Арда. За отбора от Кърджали Цонев до момента е записал 12 мача за първенството, в които има 1 гол и 3 асистенции.

profittips-the best football tips

Ники Костов търси плеймейкър, който да пасне на схемата на „сините“. Близнаците набързо му влязоха под кожата при първия му престой в Левски. Тогава обаче той съжаляваше, че на Ради и Боби им липсва повече опит. Сега обаче те не могат да се оплачат от такъв.
Ради има договор с Арда до лятото на 2024 г., което го прави примамлива цел. Мнозина обаче очакват и то с право, че „сините“ първо може да се опитат да вземат друг по-непознат играч за този пост, както се случи с Дарлан и Фадига.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker