Локомотив (София)Футбол

Локомотив София с кадрови проблеми преди гостуването на „Колежа“

Локомотив София ще бъде без трима футболисти за днешното гостуване на Ботев Пловдив. На „Колежа“ столичните железничари няма да могат да разчитат на вратаря Александър Любенов, защитника Галин Минков и нападателя Димитър Митков.

Стражът все още не може да се възстанови от контузията си, докато бранителят е вдигнал вчера температура и треньорският щаб е преценил да не го рискува и той не пътува с отбора за Пловдив.

profittips-the best football tips

Големият проблем пред наставника Данило Дончич е, че няма да може да разчита на Димитър Митков. Таранът получи травма при нулевото равенство с ФК ЦСКА 1948 в последния кръг и не успя да се възстанови през седмицата за визитата на канарчетата. От началото на сезона 23-годишният футболист взе участие в 13 двубоя, в които вкара един гол – бе точен от дузпа при успеха с 1:0 над Ботев Враца.

Любопитното е, че през лятото Митков бе спряган за преминаване на „Колежа“, като бе силно желан от бившия треньор на жълто-черните Станислав Генчев. При отстъствието на нападателя Данило Дончич може да заложи на върха на атаката на тандема Карлос Франса и Стив Траоре или единият от двамата да бъде в по-задни позиции, а като титуляр да стартира Калоян Кръстев, пише „Тема спорт“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker