Локомотив (София)

Данило Дончич: Вчера ги похвалихме, а днес нищо

Старши треньорът на Локомотив София остана разочарован от играта на своите възпитаници. „Червено-черните“ претърпяха тежко поражение с 0:6 при гостуването си на Ботев Пловдив.

„Това е една нелепа загуба с убедителен резултат. Честито на Ботев и на треньорския щаб за победата. Нещата отначало тръгнаха зле за нас, допуснахме гол, след който се отворихме и почнахме високо да пресираме. Това доведе до свободни пространства, като оставихме хора 1 на 1, а Ботев знае как да играе на контраатаки“, започна той.

profittips-the best football tips

„Ивелин Попов знае как да отиграва такива топки и да разпределя. След третия гол – край. Загубихме самочувствие. Последните мачове показахме, че можем да играем така на контраатака, но ние позволихме на съперника да направи това. Губихме топки лесно, правиха ни контраатаки и заслужено победиха. Вчера ги похвалихме, че са агресивни момчетата – шпагати, тичани раздаване, а днес нищо не се получи. Все едно днес беше тренировка, не мога да повярвам. Имахме само един жълт картон, а Ботев два. Повече фалове направи и съперникът“, продължи специалистът.

„Надявам се, че това е последният път, в който отборът излиза без влагане, раздаване и без да спазва тактическите указания. Това беше самоубийство. Сигурно ще се отрази загубата, но се надявам почивката да повлияе. Имаме време да говорим и да се върнем на правилния път – с организирана защита и силни контраатаки. Ние сме готови високо да пресираме и Ботев ни наказа“, завърши Данило Дончич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker