Левски (София)ТОП

Нов удар по амбициите на Левски, ключов играч няма да пътува за Стара Загора

Поредната неприятна новина за старши треньора на Левски Николай Костов я съобщи самият той за dsport. Още един ключов състезател отпадна от групата на „сините“ за Стара Загора, след като се разбра, че Уелтън ще отсъства за неопределено време.

По време на последното занимание преди тръгването за мача с Берое Джавад Ел Джемили, който се спрягаше за заместник на контузения бразилец, напусна тренировката и краткия коментар на старши треньора след заниманието бе:

profittips-the best football tips

„Ел Джемили отпада от групата, травмиран е, не мога повече да кажа, но е неприятно, че и на него няма да мога да разчитам.“

Двубоят Берое – Левски е в петък от 19:00 часа. Кристиян Димитров също е под въпрос за сблъсъка в Стара Загора, което допълнително усложнява ситуацията за Левски. Ел Джемили се оказа човекът, който донесе победата над Черно море, след като отбеляза единственото попадение в мача.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker