ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА и Арда не се победиха, гостите с куп пропуски

ЦСКА и Арда завършиха при резултат 0:0 в среща от 15-ия кръг в Първа лига на стадион „Българска армия“. Гостите от Кърджали могат много да съжаляват, тъй като момчетата на Тунчев имаха по-чистите положения в срещата.

В 5-ата минута отбелязваме първата по-сериозна ситуация, като Назон се пребори в наказателното поле за топката и успя да я насочи към Тобиас Хайнц, но бранител на Арда предотврати опасността.

profittips-the best football tips

Бърза контраатака на „червените“ се разви в 8-ата минута. Линдсет проби, след което подаде на Тобиас Хайнц, който опита удар от границата на наказателното поле, но отново защитник на гостите успя да избие в корнер, от който нищо не се получи.

Много опасна атака на „армейците“ в 18-та минута. Кареасо нахлу на наказателното поле, но бе затворен от защитниците на Арда, след което подаде към Назон, а той върна за Тобиас Хайнц, който отново опита с удар от дъгата на наказателното поле. Топката обаче мина покрай страничния стълб на Господинов.

Сериозен натиск на Арда през последните минути. В 33-ата минута Махмутович едва успя да изчисти опасно центриране към Боруков в корнер. След неговото изпълнение Цонев овладя и стреля фалцово под ъгъл, а Бусато реши да не рискува и изби в нов корнер, от който не се получи нищо по-сериозно.

profittips-the best football tips

Момчетата на Ел Маестро успяха да намерят отново пътя към половината на гостите. Първо изстрел на Дюкенс Назон с левия крак бе отразен от Господинов, а малко след това последва центриране от корнер на Хайнц, намерил абсолютно непокрития Махмутович, който от близка дистанция не успя да нанесе удар с глава в очертанията на вратата и по чудо Арда оцеля.

Втората част започна силно за Арда. Стаси Иванов нахлу в половината на „червените“ след грешка на влезлия от пейката Тибо Вион. Иванов реши сам да завърши атаката си, като стреля силно, но топката срещна тялото на излезлия Бусато.

profittips-the best football tips

Двубоят бележи много нервни минути, накъсана игра, нарушения и последвали картони. Ебенезер Окезие от Арда се сдърпа с нападателя на ЦСКА Назон и бе санкциониран от Георги Гинчев.

Майкъл Естрада, който замени Марселино Кареасо, получи правото да изпълнява пряк свободен удар в 65-ата минута, но топката срещна стената. Малко след това Хайнц също стреля от пряк свободен удар, но този път Господинов боксира.

Майкъл Естрада проби отдясно, нахлу в наказателното поле и стреля, последва рикошет в защитник на Арда и след което топката удари гредата.

profittips-the best football tips

Станислав Иванов нахлу в наказателното поле на ЦСКА и може би създаде най-чистото положение в мача, след като преодоля няколко човека от защитата на „армейците“, но стража на „червените“ отново излезе и скъси дистанцията и успя да запази вратата си суха.

Стартови състави:

ЦСКА: 1. Бусато, 17. Шакич, 22. Махмутович, 6. Петров, 19. Турицов, 21. Юга, 7. Линдсет, 14. Хайнц, 26. Кареасо, 11. Фаетон, 9. Назон

Арда: 1. Господинов, 11. Стойчев, 3. Сако, 6. Крачунов, 12. Окезие, 21. Цонев, 77. Юруков, 33. Тилев, 99. Иванов, 19. Йорданов, 9. Боруков

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker