ВИДЕОПърва лигаСлавияФутбол

ГЛЕДАЙ: Виктор Генев разкри какво е най-важно в Славия

Един от голмайсторите на Славия в днешния мач – Виктор Генев, бе видимо доволен от обстановката и играта на стадион „Александър Шаламанов“. Рожденикът днес вкара едно от двете попадения при победата с 2:0 над Крумовград.

„Искам да благодаря за пожеланията. Изключително важна победа за нашия отбор, имахме нужда от тези три точки, щастлив съм, че днес играхме като отбор. Всички се хвърлиха на 100%. Поздравявам целия отбор и всички фенове.

profittips-the best football tips

Статичните положения са доста важни. За мен лично, аз винаги съм го казвал, головете не са важни, важна е победата, добрата игра и трите точки. Кой вкарва няма значение.
Със сигурност всички трябва да са пределно мобилизирани. Лудогорец е един от водещите отбори на България, има страхотни футболисти, излизаме и се хвърляме, а каквото стане“, сподели Виктор Генев след мача.
Екипът на TribunaSofia.Bg представя на своите читатели видео от интервюто на Виктор Генев:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker