Извън БългарияФутбол

Лоша новина за Са Пинто, но добра за Мъри Стоилов

Португалският наставник на АПОЕЛ получи изключително лоша новина. Апелативният съд на Кипърската футболна асоциация отхвърли жалбата му с 4 на 1 гласа.

По този начин четиримесечното наказание на специалистът остава в сила и е силно вероятно клубът да го освободи. От АПОЕЛ не са особено доволни от перспективата да останат без треньор на резервната скамейка за период от 4 месеца и тази жалба беше един от малкото козове на португалеца в борбата му за запазване на треньорското място.

profittips-the best football tips

Това е добра новина за Мъри Стоилов, който е един от фаворитите за треньорския пост в АПОЕЛ, ако се стигне до замяна на португалеца. Неговото име се спряга и за националния ни отбор по футбол, но вероятно той ще почака развитието в Кипър, където вече е работил в миналото, само че в друг клуб.

Така решението да удари помощник-треньора на Анортозис може да докара сериозни проблеми на Рикардо Са Пинто, но и да е като подарък за родният спец.

Снимка: Тема Спорт

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker