Левски (София)ТОПФутбол

Костов: Съжалявам, че загубихме по толкова нелеп начин

Николай Костов сподели впечатленията си след загубата на Левски от Берое с 1:2: „Предстоят анализи и ще видим грешките си. За съжаление, головете станаха от наши груби грешки, в момент, в който очаквахме, че ще вкараме гол. Това е футболът, приемаме случилото се и трябва да преглътнем тази горчивина. Играчите изглеждаха решителни преди началото на мача, но като подцениш някои моменти, допускаме груби грешки, получаваш гол и губиш. Съжалявам, че загубихме по толкова нелеп начин. Съжалявам много.“, започна Костов.

„Забележки нямам, тъй като груби грешки не сме правили освен двете, които обаче се оказаха фатални. Имахме пълно преимущество, но за съжаление не успяхме да се справим. Опитахме центрирания от фланг и полуфланг, но това не е в нашия стил, защото нямаме таран“, каза още той.

profittips-the best football tips

„Уелтон е един от най-важните наши играчи – любимец на публиката, разбира се, че липсва на отбора. Нека да видим за Джавад Ел Джемили, докторите ще решат дали е напълно готов за мача“, коментира старши треньорът на Левски.

„Арда играе страхотно, но ние ще се борим. В този шампионат доста от отборите, които се чувстват лидери, губят точки от отбори, които се борят за всяка една топка и си изчакват момента“, завърши Николай Костов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker