Първа лигаСлавияФутбол

Славия започна подготовка за мача с Лудогорец

Футболистите на Славия проведоха възстановителна тренировка след победата срещу Крумовград с 2:0. За заниманието отборът беше разделен на две групи. Игралите цял мач и повече от едно полувреме се възстановяваха от срещата в петък, докато останалите бяха натоварени по-сериозно.

Следващият двубой на „белите“ е на 2 ноември (четвъртък) срещу шампиона Лудогорец. Мачът на стадион „Александър Шаламанов“, който е отложен от третия кръг на Първа лига, е с начален час 18:00.

profittips-the best football tips

Славия на Загорчич не веднъж успя да се противопостави на Лудогорец, а един положителен резултат срещу шампионите, ще възвърне позагубентото самочувствие на футболистите на „белите“.

Най-старият столичен клуб спечели едва три победи след първия полусезон и все още се намира на незавидно място в класирането. Тепърва предстои да разберем дали втората треньорска рокада, този сезон, на Иван Колев с Загорчич, която дойде изненадващо, ще даде нужния резултат. В предишните си два престоя сръбският специалист на два пъти помага на Славия да се спаси от изпадане от Първа лига.

Снимка: Официална страница на Славия

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker