ТОПЦСКА-София

Майкъла: Един полудиот не може да спре реконструкцията на стадиона!

Бившият футболист и шеф в ЦСКА Георги Илиев – Майкъла коментира горещата тема със спирането на началото на реконструкцията на стадион „Българска армия“. Това стана ясно в понеделник след постъпилата поредна жалба на едно и също лице – Николай Веселинов, бивш зам.-районен кмет на „Красно село“.

„Случващото се със стадион „Българска армия“ е поредната простотия в държавата. Някакъв си човек спира развитието на процеса. Мисля, че някой стои зад този човек. Той не е такъв глупак, за да се обърне срещу цяла „червена“ България. Не знам защо пуска жалби срещу клуба. Не му разбирам мотивите на това лице.

profittips-the best football tips

Трябва да мразиш много ЦСКА, за да правиш тези неща. Не е приятно всичко това. Това нещо интелигентен човек не би го направил никога. ЦСКА има всички разрешителни. Стадионът ще се построи рано или късно. Няма никакъв проблем според мен. Проектът е много хубав.

Един полудиот не може да спре реконструкцията на стадиона“, казва Майкъла пред „Мач Телеграф“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker