Левски (София)Футбол

Саид Ибраимов хареса плеймейкър за Левски

Считаният за нов силен човек по спортните въпроси в Левски – Саид Ибраимов е харесал бразилски халф за зимната селекция на отбора. 52-годишният специалист, който се очаква съвсем скоро да започне отново работа на „Герена“, е бил в Страната на кафето и е набелязал плеймейкър за „сините“, пише „Тема Спорт“.

Столичани имат нужда от подобен тип футболист, който да дирижира атаките и да дава решаващия пас, тъй като в момента липсва играч с такъв профил в тима. В момента от Левски разглеждат изготвения доклад и обсъждат как да подходят в предстоящите преговори. От „Герена“ спокойно могат да привлекат играч без паспорт за ЕС, тъй като наскоро разрешиха големия проблем по този въпрос и Цунами, Уелтън и Роналдо се сдобиха с българско гражданство.

profittips-the best football tips

Треньорът Николай Костов държи отборът му да бъде подсилен с атакуващ халф, защото в момента ползва в тази роля Джавад ел Джемили, а Хасими Фадига за момента не показва, че може да влезе в обувките на човека с идеи в атаката. През миналия сезон, а и в началото на този „сините“ разполагаха с Ивелин Попов, но той премина в Ботев Пловдив, където се представя на ниво. С такива функции се нагърбваше и Филип Кръстев.

Ибраимов е гласен да влезе в щаба на Николай Костов, като се появиха информации, че може да бъде и спортен директор на Левски.

В полезрението на „сините“ за зимната селекция още са централният защитник на Локо (Пловдив) Хорхе Сегура и нападателят на Берое – Вини Трибуле. Последният се смята, че вече има договорка да премине през зимата на „Герена“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker