ФутболЦСКА-София

Светослав Петров с любопитен коментар за предстоящия сблъсък с ЦСКА

Етър приема в сряда ЦСКА в отложен мач от третия кръг. Двубоят е от 17:00 ч. на стадион „Ивайло“. Наставникът на „виолетовите“ Светослав Петров говори пред клубния сайт.

„Всички футболисти са здрави, тренират, има настроение, което е хубаво. Ще видим какво ще стане. Не отписвам нито един мач – започваме 11 на 11 и от 0:0, а всичко става. Какво по-хубаво за отбор като нашия от един такъв мач, в който да се покажем и да се докажем.

profittips-the best football tips

Някои да се покажат, че не са свършили, други да се покажат, че ги има на картата. За по-малките отбори срещите с ЦСКА, „Левски“, „Лудогорец“ са „най-сладките“ мачове. Нищо не можеш да загубиш от такъв двубой”, коментира старши треньорът на етърци Светослав Петров.

“ЦСКА в момента играе силно. Да, не можаха да победят в последния мач, но откакто Ел Маестро смени схемата, играят силно. Живот и здраве, ще видим какво ще стане, дано имаме късмет“, добави наставникът..

Светослав Петров има два престоя като играч на „армейците“ и носи червения екип в над 120 мача. През сезон 2002/2003г. става шампион с ЦСКА. Треньорската си кариера започва в „Борисовата градина“, където е помощник в щаба на Милен Радуканов и заедно завоюват Купата и Суперкупата на България през 2011г.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker