ТОПФутболЦСКА-София

Слаб ЦСКА с луд късмет успя да излъже Етър

ЦСКА успя с луд късмет да победи тимът на Етър с 0:1 в отложена среща от третия кръг на Първа лига. „Армейците“ отново демонстрираха слаба и безидейна игра, но като по чудо успяха да вземат трите точки след гол на Кареасо. „Червените“ доиграха двубоя и с човек по-малко, след като Амос Юга получи директен червен картон 30 минути преди края на мача. В края на срещата домакините отбелязаха гол, който бе отменен заради спорна засада.

Домакините влизат смело в мача, като още в първите минути създадоха две опасни положения, но и в двата случая бе маркирана засада, малко след това играта беше временно спряна заради димки от феновете на Етър.

profittips-the best football tips

След подновяването на играта Георги Ангелов отправи първия точен удар в мача, след като засече с глава центриране към него в наказателното поле, но Бусато отрази с отличен рефлекс.

В 17-ата минута Мартин Тошев се измъкна от защитниците на „армейците“ и успя да отбележи гол във вратата на Бусато, но попадението бе отменено заради засада.

ЦСКА оцелява благодарение на Густаво Бусато !! В 37-ата минута вратарят на „червените“ спаси три опита на „болярите“ да отбележат гол. Кольо Станев стреля опасно, но бразилецът отрази с една ръка, след което последва нов опит от нападател на Етър с глава, но отново Бусато спаси. Секудни след това Мартин Тошев излезе сам срещу стража и стреля, но Густаво беше на висота за пореден път.

profittips-the best football tips

ГОООЛ!! ЦСКА открива резултата в началото на второто полувреме! Марселино Кареасо бе точен. Матиас Фаетон проби от ляво, след което центрира остро в полето на Етър. Вратарят на „болярите“ изби, но Кареасо се пребори за топката и с мощен шут откри резултата.

Дузпа за Етър! Крум Стоянов проби през средата на терена, като премина през цялата част на „червените“ и беше фаулиран от Юга на границата на наказателното поле. Халфът на ЦСКА получи жълт картон, а ситуацията ще бъде преразгледана.

profittips-the best football tips

Ивелин Занев прегледа ситуацията с помощта на ВАР и промени решението си. Реферът показа директен червен картон на Юга, а дузпата беше заменена с пряк свободен удар на границата на наказателното поле, от който не последва нищо по-сериозно.

В първите минути на продължението домакините успяха да отбележат изравнителен гол чрез отлична атака, но след дълго преразглеждане на ВАР бе установено, че футболист на „болярите“ е бил в положение на засада и попадението бе отменено. Това предизвика бурни скандирания от публиката.
СТАРТОВИ СЪСТАВИ:

Етър: 22 Мартин Величков, 15 Георги Ангелов, 7 Кольо Станев, 25 Крум Стоянов, 26 Мариян Иванов, 4 Георги Александров, 8 Моран Асфал Абдиел, 6 Пламен Димов, 24 Шахредин Букхолда, 29 Янко Ангелов, 9 Мартин Тошев
Треньор: Светослав Петров

ЦСКА: 1 Густаво Бусато, 15 Тибо Вион, 19 Иван Турицов, 13 Браян Кордоба, 6 Християн Петров, 26 Марселино Кареасо, 11 Матиас Фаетон, 7 Джонатан Линдсет, 21 Амос Югa, 9 Дюкенс Назон, 29 Майкъл Естрада.
Треньор: Нестор Ел Маестро

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker