Левски (София)

Млад защитник попадна в групата на Левски

Група от 20 футболисти определи старши треньорът на Левски Николай Костов за отложения мач от 7-ми кръг на Първа Лига срещу Арда.

Двубоят на стадиона в Кърджали е тази вечер, 1 ноември от 19:30 часа. Единствената промяна, в сравнение с предходния мач с Берое, е младият бранител Виктор Любенов, който е сред избраниците.

profittips-the best football tips

В групата е и Асен Митков, който успя да се възстанови въпреки тежкия удар, който получи в Стара Загора. Аут са двубоят в Кърджали са и Уелтън, който ще пропусне следващите мачове, както и трайно контузеният Билал Бари. Ел Джамили също няма да пътува с отбора до Кърджали, въпреки че медицинският щаб направи всичко възможно да го вдигне на крака за днешния сблъсък.

Ето и цялата група на „сините“: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Жереми Петрис, Патрик-Габриел Галчев, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Кристиан Димитров, Вендерсон Цунами, Виктор Любенов, Андриан Краев, Дарлан, Асими Фадига, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Кристиян Йовов, Марин Петков, Роналдо, Рикардиньо, Преслав Бачев

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker