Левски (София)ТОПФутбол

Желан на „Герена“ специалист няма да помага за селекцията на Левски

От Левски много се надяваха , че ще получат сериозно експертно мнение относно набелязаните си трансферни цели от Саид Ибраимов. Бившият играч на „сините“ трябваше да подсили щаба на Николай Костов още от самото начало, но това така и не се случи.

Причината е, че той имаше договор с Астана, а на шефовете на Левски не им се плаща неустойка. От родния гранд се надяваха, че все пак Ибраимов ще успее да се раздели с казахстанците, но това не се случи. А според запознати ситуацията няма да се промени и сега, въпреки спекулациите, че Саид едва ли не лично води преговорите с играчите, които бил набелязал за „Герена“.

profittips-the best football tips

До този момент той не може да си позволи такова нещо, защото си има договор с Астана и го изпълнява съвестно. Там също били изключително доволни от него и не смятат да му позволят да си тръгне с лека ръка към България.

Иначе Саид трябваше да поеме изцяло селекцията като избор на играчи, които да предложи на Николай Костов, както и тяхното разузнаване. Целта бе да се облекчат треньорите и шефовете на Левски, за да се съсредоточат върху основната си работа и да не се налага да се занимават с гледане на клипове и мачове на хора, които са им предложени.

„Мач Телеграф“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker