Първа лигаСлавияФутбол

Косъма: Мачът срещу Славия ще бъде емоционален за мен

Нападателят на Етър Ивайло Димитров сподели своите очаквания в предаването „Преди кръга“ за предстоящия сблъсък със Славия в София. 34-годишният голмайстор, който има 37 гола в 133 мача за най-стария столичен клуб, призна, че му предстои емоционален и вълнуващ сблъсък на стадион „Александър Шаламанов“.

„Със Славия прекарах едни от най-силните си години. Спечелиме Купата на България, трето място имаме, излаз в Европа. Там прекарах наистина страхотно и ще бъде много емоционален мач за мен“, заяви Димитров.

profittips-the best football tips

„Аз съм работил със Загорчич в Славия. Определено знае как да изкарва отбора от такива състояния. Ще е доста интересно. Аз не резглеждам Славия като наш пряк конкурент за борба за оцеляване.. Те сега ще наваксат с точките и ще се вдигнат в класирането., но ще е тежък сблъсък.

Играем за точки в момента. Колкото и грозно да звучи, не играем красив футбол да радваме феновете. На нас са ни важни точките, защото целта на клуба е да останем в Първа лига“, уточни нападателят на Етър.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker