Извън БългарияЦСКА-София

В Хаити ще наградят Назон

Изданието haititiempo следи внимателно битката за шампионската титла у нас, причината за това е нападателят на ЦСКА-София Дюкенс Назон. В родината му следят отблизо неговите изяви. Той е третия най-добър голмайстор в историята на националния отбор (с 27 попадения). Те отчитат, че ЦСКА се намира само на две победи от триумф в първенството.

„Това е страхотна възможност за Дюкенс, който се радва на много добър сезон, като вече вкара 17 гола и се отчете с 5 асистенции. Той е вторият най-добър реализатор в първенството, на 4 попадения от лидера в класацията (б.р. – Ивайло Чочев). Така на теория Назон все още може да завърши кампанията с голмайсторския приз, шампионската титла на България, а защо не и с наградата за най-добър играч в първенството“, гласи материалът на хаитянското издание.
„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker