НационалиСлавия

ГЛЕДАЙ: Венци Стефанов: Не слагай тигана, преди рибата

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов коментира победата с 1:0 над Ботев Враца в откриващия мач от 17-ия кръг на Първа лига. Според него футболистите на „белите“ са играли на предела на възможностите си.

„Победихме, отлепихме, но трябва да могат и да вкарват. Момчетата се раздадоха и играха силно, на предела на възможностите си. Това е добре“.

profittips-the best football tips

Босът на столичани коментира и жребият за Купата на България, като „белите“ ще домакинстват на ЦСКА, ако първо отстранят втородивизионния Янтра Габрово.

„Първо имаме мач с Янтра. Не слагай тигана преди да рибата. Нека мине мача с Янтра, после ще говори. Няма слаби отбори, не трябва да подценяваме нито един клуб. въпросът за селекцията трябваше да го зададеш на преждеговорещия тук. Аз съм телевизор без говор. Казват ми „искам този или не искам онзи“, заяви Стефанов относно зимната селекция.

Накрая Стефанов сподели мнението си и по актуалните теми, свързани с националния отбор:„Искам да кажа на новия национален селекционер да гледа внимателно днес мача и този, който беше на вратата на Славия. Националният отбор трябва да играе пред публика и да бъдат в София. Това е истината. Не трябва да има експерименти и да ги разхождаме като панаирджийска трупа. Мачовете без публика са пълна глупост“, заяви Венци Стефанов.

TribunaSofia.bg предоставя на своите читатели видеоклип от изказването на президента на Славия:

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker