Локомотив (София)Първа лигаФутбол

ГЛЕДАЙ: Данило Дончич: Заслужавахме точка

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич коментира загубата на „Лаута“ с 1:2 от Локомотив Пловдив. Сръбският специалист остана доволен от представянето на отбора, но изрази съжаление, че тимът е заслужавал да спечели една точка.

„Мисля, че нашите момчета се раздадоха и им честитя. Борба беше от първата минута. Заслужавахме повече от загуба. Локо Пд освен двата си гола, имаше само още един удар към нашата врата. В защитен план играхме дисциплинирано. На контраатаки бяхме опасни, жалко, че не взехме нито една точка“.

profittips-the best football tips

Дойдохме тук да се защитаваме и да играем на контраатака. Няма какво да крием. Затворихме им крилата. Освен дузпата през първото полувреме те нямаха нищо. Жалко, че толкова борба и раздаване и си тръгваме от тук без точка. Заслужавахме поне една“.

„Вкарахме гол от статично положени и започнахме да играем футбол. Искахме да се отворим повече и с пасове да се опитаме да атакуваме вратата. Второто полувреме тръгнахме така, имахме удари, но не успяхме да вкараме гол“.

„Пораженията ни идват срещу добри отбори, поне откакто аз съм треньор. Трябва малко време и търпение. Играем по-добре във всеки мач. Аз виждам как изграждаме един стил на игра. Показваме, че момчетата се борят един за друг, няма проблеми. Има прекрасна атмосфера в съблекалнята”, заяви Дончич след двебоя.

 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker